• Leira Sandvall kom på en fin andraplats på 5 km av alla startande kvinnor med tiden 18.20.

Övriga VFK:are sprang den dubbla sträckan.

• Markus Andersson sprang på 33.32 i ett lopp som visar att formen är på väg.
  • Hanna Lahti gjorde 39.14 i sin debut över distansen som tar in henne på topp-10 listan.

• Elias Rapp visade även han att formen är på bra då han trots fall tog sig in på fina 32.52.
  • Vår nya löpare från Strängnäs, Oscar Lenell slog sitt PB med över 1.40 min och kom i mål på 34.57

• Felix Persson slog PB med 31 sekunder och kom i mål på 31.57 fantastisk prestation vilket förde upp honom på 6:e plats genom tiderna på 10km landsväg. Felix är ett levande bevis på att bra och systematisk träning ger utdelning. Löparlegenden Kari Niemelä leder statistiken med 30.28 på 10 km landsväg.
  • Embla Allard genomförde sitt andra lopp på 10km. Embla sprang loppet på bästa sätt och kom i mål på tiden 37.04 vilket för upp Embla som delad statistik 3:a ihop med Elsa Wallenius på topp tio listan. Emblas lopp och tid sticker ut med tanke på hennes ålder, hon fyller 12 år i slutet av september.

Loppen i Bålsta vanns av Samuel Russom den regerande svenska mästaren på 10km på 29.42 i klassen män. Bland kvinnorna vann OS klara marathon löperskan Carolina Wikström på 33.28.